top of page

Velkommen til verden lille venn...

Oppdatert: 6. okt. 2021

Nå er jeg mulig litt i gjennomsnitt en følsom person, men jeg kan kjenne tårene presse på i øyekroken og hårene reise seg forsiktig på armene når jeg sitter å ser gjennom dette slideshowet. Det er gledes tårer altså, som prøver å titte frem...


En følelse og glede over kjærligheten disse foreldre har til sitt nyfødte barn....


Vi har bare noen mobilbilder fra tiden vi var på sykehuset etter at jeg hadde født vår datter, knapt noen bilder av oss samlet alle tre hvis det i hele tatt er noen...

Tenk om vi kunne skrudd tilbake tiden, slik at vi hadde hatt med oss fotograf en av de første dagene i livet til vår datter og hatt slike minner å se tilbake på...

Ønsker dere slike naturlige bilder fra de første dagene sammen som en familie med en nyfødt? Da tar dere kontakt med meg når mor fremdeles er gravid, og oppgir termindato slik at jeg kan holde av noen dager rundt den datoen. Gjerne så fort barnet er født tar dere kontakt med meg, og vi finner en dag og tidspunkt som passer for begge parter.


Jeg kommer og tar bilder av dere, og det som skjer naturlig mens jeg er der.

Ved behov gir jeg dere enkle instrukser om hva dere kan gjøre.

Jeg ønsker dere skal være opptatt av hverandre og den lille. Holde han eller hun i armene deres, mens dere beundrer, koser, mater, og skifter bleie. Ja, alt som hører til i den første tiden til.


Jeg tar bilder av alle samlet, babyen med hver av foreldrene og av den lille alene.

Jeg tar også en del bilder alle de små detaljene, som de små hendene eller føttene, som vokser så fort. Har den nyfødte blitt tatt med sugekopp/tang, tar jeg bilder av hodet, eller andre midlertidige eller varige ting som kan fortelle en historie om hvordan det var da.


Jeg lar bildene være så naturlige som mulig.

Dette innebærer at jeg ikke redigerer bort noe, men evt. heller demper flass, rødheter osv. ved behov. Jeg ønsker babyen skal kunne se tilbake på hvordan han eller hun faktisk så ut, og ikke en unaturlig redigert versjon.


Ta gjerne kontakt for mer informasjon =)

87 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page