top of page

Om      meg

foto fotograf gjøvik

Hei, Kine her!

Jeg er så glad for at akkurat du

       har gått inn på siden min!

Jeg er rukket å bli 37 år gammel, gift med André, fått vår datter Aria, og bosatt oss på Gjøvik. 

 

Ved å booke meg, får dere en sprudlende, engasjert, tålmodig fotograf,

som er noe lettrørt, og kanskje litt for detaljertopphengt til en fordel for dere...

Jeg strekker med langt, for å skape naturlige, ekte, og fantastisk fine minner for dere som kommer til å bety mye for dere nå, og ikke minst i fremtiden... 

Jeg elsker varme, gyldne, og jordnære farger, noe som speiler seg med måten jeg redigerer på, rekvisitter, og fargene jeg anbefaler på klær. 

Min hovedstil som jeg fotograferer beskrivers som historiefortelling og livsstilsstil, eller "lifestyle" som det også så fancy blir kalt.

Lyfestylefotografering innebærer naturlige og ekte bilder, fulle av kjærlighet, beundring, lek og kos, fotografert enten på sykehuset, ute eller hjemme hos dere som gjenspeiler dere som familie og hvor dere er nå i livet.

Det er ikke en helt dokumentarisk stil, så jeg veileder og gir dere nøye instrukser slik at vi får naturlige, ektefølte og fine bilder sammen med barna deres, enten om det er nyfødte, baby eller eldre barn. 

 

Jeg synes det er ekstra gøy å se på dokumentariske serier og filmer som er fra virkeligheten. De man kan kjenne seg igjen i, spesielt de norske. 

Når jeg ikke jobber på kontoret eller fotograferer finner du meg gjerne ute på tur i skogen, i fjellet, på slalom, eller mens jeg trener crossfit. Skulle veldig gjerne resie enda mer, både innen og utenlands. Veldig glad i dyr, spesielt i hun og hest. Det er ikke veldig sjelden di finner meg med en iskaffe heller, det er nok en av mine største svakheter. 

I den andre enden har jeg behov for å være mer kreativ, og synes det da er velig morsomt å fotografere fine art portrett. Dette er portrettene, som er maleriske oppstilte, og gjennomtenkte unike kunstverk.

Høres det ut som om vi er en god match, ta gjerne kontakt og legg igjen telefonnummeret ditt og når du er ledig for en prat. Da kan vi runges slik at jeg får høre mer om deres ønsker, jeg kan fortelle om hva jeg kan tilby, og vi sammen kan vi planlegge deres fotografering nærmere =)

 

Innstilt kamera og redigert av meg, fotografert av Christine Stokkebryn

bottom of page