top of page

Om      meg

-fotograf-foto-gjøvik-fotografering-.jpg

Hei, Kine her!

Jeg er så glad for at akkurat du

       har gått inn på siden min!

Denne damen her har rukket å leve i 37 somre, og giftet seg med drømmemannen. Sammen har vi fått verdens fineste prinsesse, og bosatt seg på toppen av Gjøvik.

 

Ved å booke meg, får dere en sprudlende, engasjert, tålmodig,  fotograf,

 som er noe lettrørt, og kanskje litt for detaljertopphengt til en fordel for dere...

Jeg strekker med langt, for å skape naturlige, ekte, og fantastisk fine minner for dere som kommer til å bety mye for dere nå, og ikke minst i fremtiden... 

Jeg elsker varme, gyldne, og jordnære farger, noe som speiler seg med måten jeg redigerer på, rekvisitter, og fargene jeg anbefaler på klær. 

Min hovedstil som jeg fotograferer beskrivers som livsstilsstil.

Dette innebærer naturlige og ekte bilder, fulle av kjærlighet, beundring, lek og kos, fotografert enten på sykehuset, ute eller hjemme hos dere som gjenspeiler dere som familie og hvor dere er nå i livet.

Det er ikke en helt dokumentarisk stil, så jeg veileder og gir dere nøye instrukser slik at vi får naturlige, ektefølte og fine bilder sammen med barna deres, enten om det er nyfødte, baby eller eldre barn. 

 

De fine art portrettene, som er maleriske oppstilte, og gjennomtenkte unike kunstverk, eller de mer kreative bildene av deg som ingen andre har.. 

Høres det ut som om vi er en god match, ta gjerne kontakt og legg igjen telefonnummeret ditt og når du er ledig for en prat, kan vi planlegge

deres fotografering nærmere =)

 

Innstilt kamera og redigert av meg, fotografert av Amanda Næss

bottom of page