top of page

KOM I KONTAKT MED MEG

Jeg tror det å velge fotograf er et personlig og viktig valg,
derfor setter jeg stor pris på at dere vurderer meg.

 

La oss skape minner samme

for resten av livet...
 

Fyll ut skjemaet under her hvis du ønsker å bestille fotografering, eller for å avtale en uforpliktende prat for å få yttligere info om hvordan fotografering forgår hos meg.

For å kunne gi deg/dere som ønsker å bestille fotografering den beste forutsetningene for en fin opplevelse, og best mulig resultat ønsker jeg å

også ringe dere. Dette for å planlegge fotograferingen etter deres ønsker, komme med tipsog råd, samt informere om hele prosessen. 

Kommenter gjerne i kommentarfeltet under når det passer med en liten prat på telefonen. 

Hva slags type fotografering ønsker du/dere?*

Fotograf Kine Kruge Foto lagrer informasjonen sendt inn i dette skjemaet. Dette lagres slik at jeg enkelt kan komme i kontakt med dere i forbindelse med deres henvendelse, og tilpasse fotograferingen så godt som mulig. Samt sende yttligere nyttig informasjon rundt fotografeirngen, og sende fakturaer. Ved å sende inn skjemaet samtykker dere til at jeg kan kontakte dere per mail eller telefon. Jeg benytter ikke følgende kontaktdata til andre formål enn nevnt i denne teksten. 

@Kine Kruge Foto - kinekrugefoto@gmail.com -org.nr. 917 482 128 MVA.

Jeg behandler alle kundedata i forhold til personloven (GDPR). Dere kan når som helst be om innsyn eller be om å få slettet de opplysningene jeg har registrert om dere, om du har vært i kontakt med meg som kunde eller via mine nettsider. For opplysninger/sletting send mail til kinekrugefoto@gmail.com

Skulle du ikke få svar innen noen dager, vennligst ta kontakt på tlf. 94175285

Les blogginnlegget om hvordan prosessen og en bestillingstime foregår hos meg ved å trykke på teksten her

-fotograf-foto-gjøvik-utefotografering-høst
bottom of page