top of page

 

Konfirmasjonsfotografering 

Bør vi gjennomføre fotografering før, på selve dagen, eller etter?

 Bildene kan bli tatt både før og etter konfirmasjonsdagen, men jeg anbefaler ikke fotografering på samme dagen.  Da  skal du kose deg sammen med nærmeste familie og venner etter seremonien eller kirken.

 Hva skal konfirmanten ha på seg på bildene?

 De aller fleste ønsker å ta bilder i bunad, festdrakt eller dress. Men det er også åpning for å ha med skift for å ta  bilder  i vanlige litt pyntede klær/klær som er typisk deg.

Hvor blir bildene tatt? 

 Hvor, og hvordan har dere sett for dere bildene? Jeg er selvfølgelig åpen for at dere kommer med ønsker, og vi  prater  sammen om hv slags type bilder dere har sett for dere.

 Noen forslag på lokalsjoner: 

 - Kule og urbane bakgrunner med murbygninger ol. 

 - Skog, vann, myr/eng med høyt gress 

 - Jorde med med Gjøvik/Mjøsa i bakgrunnen 

 - Gamle hus/skigard

 - Studio

 Foreviger de fine detaljene

 Hvis ønskelig tar jeg bilder av alle de fine detaljene, som sølje, øredobber, hårpynt, sløyfe, mansjettknapper, kniv  osv.

 Har du noen spesielle hobbyer eller interesser? 

 Kjører du cross, eller  har du egen hest eller noen lignende interesser så kan jeg gjerne møte dere  på motorcross banen, eller komme til stallen og ta bilder i nærheten. 

 

 Ta også gjerne dyr til fotograferingen.

 

Søskenbilder og familiebilder 

 Når barna begynner å komme opp i konrmirmasjonsalder er det sannsynlig lenge siden dere var hos fotografen  sist  kan jeg tenke meg. Kan også ta bilder med søsken, og resten av familien. Hva med å benytte muligheten for  å ta noen  fine søsken og/eller familiebilder? Dere velger selvfølgelig selv om alle skal ha på seg festklær som  bunad og dress,  eller mer pyntede hverdagsklær. 

Konfirmasjonsfotografering-familiefotogr
bottom of page