Gravidfotografering 

 Først og fremst gratulerer så mye med graviditeten!

 Graviditet er en stor begivenhet i livet. Tenk hvor fantastisk kroppen vår er som kan skape et menneske, som vokser  og utvikler seg  inne i magen din.

 

 Fokuset er på deg som blivende mor, og den flotte magen din. Du kan komme alene, eller ta bilder sammen  med partner og evt. barn

 Fotograferingen er best i uke 32-36. Dette for at magen skal være på sitt største og fineste, før den begynner å  synke. Ønsker du/dere fotografering før eller senere av ulike årsaker, går dette bra. 

Fotograferingen kan foregå ute, i studio eller hjemme hos dere.

  

 I studio benytter jeg blits med store bakgrunner. Jeg har også en stasjon i studio hvor jeg har en dobbeltseng hvor vi  kan ta bilder både med blits og naturlig lys fra vinduet. 

 

 Velg klær som dere føler dere vel i og kan kjenne dere igjen i. Gjerne litt pyntede hverdagsklær.

 Hvis ønskelig er det mulig at mor kan låne kjole, body eller topper fra kundegarderoben min under hele eller deler  av fotograferingen, uten ekstra kostnad. 

 Fotografering hjemme hos dere blir veldig personlig og fint, hvor dere kan ha på dere mer pyntede hverdagsklær,  evt. kimono og i undertøyet.  

Klær ved gravidfotografering ute​ på sommeren:

 Å ha på en fin lang kjole, og blomsterkrans under fotograferingen.

 Klær ved gravidfotografering ute på vinteren:

 De aller fleste velger å låner kjole av meg, eller har på egen også ute på vinteren. 

 Du kan ha på ull under kjolen. Vi tar flere pauser ved behov, hvor du både kan ha på jakke, og evt. drikke noe  varmt hvis du ønsker det. 

 Klær ved gravidfotografering i studio:

 På studiobildene kan du også ha på lang fin kjole, kimomo, kun undertøy, diverse stoffer, eller naken hvis

 du ønsker det! Vi kan også ta litt tøffere bilder med f. eks skinnjakke, BH, og olabukse. 

 

 Mer pyntede klær kan også selvfølgelig brukes, da gjelder tipsene jeg har nevnt ovenfor.

 

Hva som er viktig å tenke på:

 Viktig å unngå store bilder, logoer eller skrifter og striper på klærne, da dette stjeler oppmerksomheten vekk

 fra dere. (Små logoer går bra og det samme med mønster på klær)

 Alle bør ha lyse eller mørke klær på overkroppen, og unngå store kontraster (spesielt svart og hvitt). Dette fordi  mørke klær "stjeler" lys i ansiktet.

 Unngå å ha strikker rundt håndleddene eller stramme sokker som kan sette merke på huden, og kom uten BH til  studiofotografering.

 Tilbehør: 

 Dere kan gjerne ta på diverse smykker (kan gi refleksjoner ved bruk av blits) hatter ol. hvis dette er noe dere  bruker til vanlig. Vær oppmerksom på at dette kan være med på å skape store skygger i ansiktet. 

 Sminke:

 Bruk naturlig sminke og foundation så nær din hudfarge som mulig. Vær også ekstra nøye med overganger så det  ikke blir noen harde kanter i ved bruk av solpudder, rouge og øyenskygge eller at sminken "stopper for tidlig" på  halsen og brystet. Unngå sminke med mye skimmer og glitter, da dette kan drøsse og "gli" utover. 

​ Pass på at negler på hender og føtter er fint stelt og husk å fjern gammel neglelakk.

 

Familiefotogarfering-gravidfotografering