Gravidfotografering 

 Først og fremst gratulerer så mye med graviditeten!

 Graviditet er en stor begivenhet i livet. Tenk hvor fantastisk kroppen vår er som kan skape et menneske, som vokser  og utvikler seg  inne i magen din.

 

 Fokuset er på deg som blivende mor, og den flotte magen din. Du kan komme alene, eller ta bilder sammen med  partner og evt. barn.

 Dyr som hun og hest, er også hjertelig velkomne til å være med. 

 Fotograferingen er best i uke 27-35. Dette for at magen skal være på sitt største og fineste, før den begynner å  synke. Ønsker du/dere fotografering før eller senere av ulike årsaker, går dette bra. 

Fotograferingen kan foregå ute, i studio eller hjemme hos dere.

 Hva slags type stil dere ønsker på bildene, og hvilke klær du/dere ønsker å bruke er mange. 

 Er du usikker, kan du avtale en telefonsamtale med meg og vi kan sammen finne ut hva som passer best for    deg/dere. 

 Det er også mulig å bestille en spesialtilpasset blomsterkrans gjennom min samarbeidspartner Anemone Blomster på  Kirkeby. 

 

 I studio kan du velge mellom ulike farger på bakgrunnen, og evt. kombinere disse bildene med fotografering i en  dobbeltseng for å få en mer livsstils stil på bildene. Her kan bildene tas i pyntede hverdagsklær, lange kjoler, med  stoff i tyll eller silke. Det er også mulig å ta bilder med f. eks olabukse og BH, med eller uten f. eks skinnjakke, kun i  undertøyet, i trusen med topp, body, eller naken. Jeg poserer deg slik, at ikke noe du ikke ønsker skal være med på  bildene blir synlige. 

 

 Ute kan bildene tas hele året rundt, også på vinteren. Her kan man enten ha på seg mer pyntede hverdagsklær,  eller kjole, og/eller lange stoffer tyll eller silke i kombinasjon med eller uten bodyer.  

 

 Jeg kan også komme hjem til dere for en veldig uformell, men personlig og fin fotografering. 

 Her kan man også kombinere med mer pyntede finklær, kjole, kimono, og undertøy. 

 Bildene kan bli tatt i studen deres, på soverommet, og i kombinasjon ute i hagen og evt. nærmiljøet.

 

 Les mer generell info om klær og sminke på egen side. 

 

 

Familiefotogarfering-gravidfotografering