top of page
#fotograf #gravid #gravidfotografering #gravidfotograf #gjøvik -1564.jpg

Gravidfotografering 

Forevige den fine ventetiden!

Tross ofte diverse plager i løpet av svangerskapet,

er også den tiden fylt med masse spenning,

forventninger og forberedelser til det nye

familiemedlemmet skal komme.

Kroppen til oss damer er unik,

og det er fantastisk hva den får til!

La meg hjelpe deg med å skape minner fra denne tiden, slik at du stolt kan huske tilbake. 

Graviditet er en stor begivenhet i livet. Tenk hvor fantastisk kroppen vår er som kan skape et menneske, som vokser og utvikler seg inne i magen din.

Fokuset er på deg som blivende mor, og den flotte magen din. Du kan komme alene, men ta veldig gjerne med partner og evt. eldre barn siden dette er noe dere er sammen om.

Dyr som hun og hest, er også hjertelig velkomne til å være med. 

Fotograferingen er best i uke 27-35. Dette for at magen skal være på sitt største og fineste, før den begynner å synke. Ønsker du/dere fotografering før eller senere av ulike årsaker, går dette også bra. 

Fotograferingen kan foregå hjemme hos dere, ute eller i studio. 

Hva slags type stil dere ønsker på bildene, og hvilke klær du/dere ønsker å bruke er mange. Er du usikker, kan du avtale en telefonsamtale med meg og vi kan sammen finne ut hva som passer best for deg/dere. 

Gravidfotografering hjemme hos dere: Jeg kan komme hjem til dere for en veldig uformell, men personlig og fin fotografering. Her kan man kombinere med mer pyntede finklær, kjole, kimono, og undertøy. Bildene kan bli tatt i studen deres, på soverommet,

og i kombinasjon ute i hagen og evt. nærmiljøet.

Gravidfotografering ute hele året: Ute kan bildene tas hele året rundt, også på vinteren. Her kan man veldig gjerne ha på lange fine kjoler, lange stoffer/tyll, body samt blomsterkrans. Eller man kan velge litt med pyntede hverdagsklær om man ønsker det. 

Er det ute på høst, eller vinter. Kan vi ta pauser, hvor vi har på tykke jakker, tepper, og evt. har med noe varmt å drikke. 

 

 

fotograf gjøvik gravid

Gravidfotogarfering i studio:I studio kan du velge mellom ulike farger på bakgrunnen, og evt. kombinere disse bildene med fotografering i en  dobbeltseng for å få en mer livsstils stil på bildene. Her kan bildene også tas i lange kjoler, med stoff/tyll, og body.

 

Det er også mulig å ta bilder med f. eks olabukse og BH, med eller uten f. eks skinnjakke, kun i undertøyet, i trusen med topp, body, eller naken. Jeg poserer deg slik, at ikke noe du ikke ønsker skal være med på  bildene blir synlige. 

 

 

 Les mer generell info om klær og sminke på egen side. 

bottom of page