top of page

Rå Organic Skincare "takeover" hos Luck Oslo 30 april 2019

Luck Oslo er en super stilig butikk på Grünerløkka med en unik atmosfære, hvor Monica Kvasnes er daglig leder. Her får man kjøpt unike vintage og ulike merkevareklær, samt flere spennende ting. Det er også en barberer og frisørsalong plassert i butikken, hvor du kan få ordnet deg av dyktige fagfolk til enhver anledning.


Luck Oslo er en av forhandlerne av Rå Organic Skincare, og i den forbindelse var jeg fotograf på pressefrokost på Tirsdag morgen.


Rå Organic Skincare er en trygg og bioaktiv hudpleieserie, hvor effektive virkestoffer blir ett inn i unikt rene og allergivennlige formuleringer. Det er en norsk liten familiebedrift drevet av Torhild Næss og Amanda Elise Næss.


Det var kjempe et kjempe koselig og godt gjennomført arrangement. Jeg fikk også pratet med mage spennende personer ang. videre samarbeid, så følg med videre på bloggen for å ikke gå glipp av noe!


Det ble servert fantastisk gode chiapuddinger og raw kaker fra Oslo raw, og kombucha fra Norsk Kombucha. Veldig godt, delikat og sunt. Jeg anbefales på det sterkeste å teste ut mat og drikke fra disse flotte folkene!Kjempe hyggelige og dyktige Maren Ulven startet for litt siden opp egen hudpleie salong, Maren Ulven Hudpleie på Moelv hvor hun bruker produkter fra Rå Organic Skincare. Hun var tilstede hele dagen hvor hun ga fantastisk god ansikt og skuldermassasje.Det var booket inn fire flinke studenter fra Toneliseakademiet, som tilbød både fotbad og massasje med produkter fra RÅ til de som møtte opp.


Man fikk også vasket og kuret håret med produkter fra RÅ, det luktet så godt og forfriskende peppermynte av produktene og alle som fikk ordnet seg og ble så fine på håret etterpå.


Alle som kom fikk råd og tips om hva som passet best for sin hud, og fikk med goodiebags med masse produkter for å teste hjemme.God stemning og alle koste seg, takk for denne gang og masse lykke til for Luck Oslo!


3 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page