top of page

Januar - nytt år og nye muligheter! Siste nytt!

Hei alle sammen =)

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra en kjempe fin helg i Stavanger hvor jeg har vært på nyfødt workshop hos Frida Nolin Photography. Her var jeg på kurs sammen med andre kjempe flinke og dyktige fotografer fra både Norge og Sverige.


Jeg var så heldig å få en goodiebag med diverse fra Lundeby, min leverandør av profesjonelle fotoprodukter, The Original photoblocks, Lotoknit og Valerie_props.


Ellers hadde Frida et lite utsalg av props hun hadde brukt mye, så jeg kjøpte med meg litt hjem. Gleder meg masse til å ta det i bruk =)


Det er kjempe inspirerende og være med på kurs og treffe andre fotografer, og jeg sitter igjen med masse ny kunnskap og inspirasjon som jeg skal ta med meg og bruke i min fotografering.


På Torsdag reiser jeg inn til Oslo for å delta på foredrag med den spennende og kjempe dyktige australske fotografen, Vee Speers.


Nå er det heller ikke lenge til jeg skal på seminar på Gardermoen arrangert av leverandøren min, Lundeby. Her blir det også flere kurs, og mye sosialt med andre fotografer.


Ellers kan jeg fortelle at jeg endelig har meldt meg inn i Norges Fotografforbund,

som er Norges største forbund for profesjonelle fotografer.

I løpet av februar skal jeg på årsmøte på Vinstra. Jeg har også sendt inn bilder til "Landskonkurrasnen" for første gang i år, som er Norges største konkurranse for profesjonelle fotografer i Norge. Så det blir spennende, å se om mine innsendte

bilder får noen premiering!Ellers har jeg også så smått begynt å planlegge tur til Stavanger igjen til sommeren, da kommer noen av mine favoritt fotografer, Twig & Olive Photography helt fra USA for å holde workshop i familiefotografering.


Som dere leser har jeg nå investert i flere kurs for å øke kunnskapen min innen fotografi, og i tillegg har jeg også kjøpt masse nytt utstyr til studioet mitt i Mustad Næringspark som jeg gleder meg til å bruke utover.


Det kommer flere nyheter på rekke og rad utover, så følg med!! =)

10 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page