top of page

Hvordan foregår hele prosessen og en bestillingstime hos meg?

Oppdatert: 24. jan.

Så koselig at dere vurderer meg, eller allerede har valgt meg som fotograf.


Når dere velger meg som fotograf guider jeg dere gjennom hele prosessen fra A til Å.


Dette for at dere skal sitte igjen med noen kjempefine kvalitetsprodukter fra fotograferingen, som dere kan ha masse glede av og være stolte av i mange mange

år fremover!


For hva er poenget med å gå til en fotograf, hvis man kun skal velge digitale filer

og ikke printe de? Eller tenke at man selv skal bestille rimeligere alternativer selv i ettertid på internett, uten noe veiledning, med mye dårligere kvalitet og bli skuffet over resultatet?Dette bildet er tatt av produkter fra en av luksuspakkene jeg tilbyr.

Her får man både spesialdesignet album, bildeboks med minimum 10 printede bilder, to valgfrie klosser til å stille ut bilder på f. eks en kommode, veggbilder, og de tilhørende digitale filene.

Pakken blir laget ut fra deres ønsker, og spesielt tilpasset akkurat til dere!


Slik foregår prosessen hos meg:


Dere tar kontakt for booking av fotografering/evt. for mer info:

Ta gjerne kontakt gjennom kontaktskjemaet her , send meg en mail til på kinekrugefoto@gmail.com eller ring meg på tlf. 94175285.


Har dere ikke ringt, kan vi gjerne avtale et tidspunkt hvor vi kan ringes slik at jeg på en enda bedre måte kan gi informasjon og planlegge deres fotografering slik at den blir slik dere ser for dere. Her kan vi også prate litt om hva dere ser for dere å sitte igjen av produkter i etterkant.


Fotograferingen:

Vi gjennomfører fotograferingen på avtalt sted. Er dere på fotografering i studio, kan jeg allerede her vise og forklare litt om produktene jeg tilbyr når vi er ferdig med å ta bilder.


Etter fotograferingen:

Etter fotograferingen mottar dere en ny mail med informasjon om bestillingstimen, standard vilkår for både meg som fotograf og dere som kunder som vi må forholde oss til, samt en PDF med ulike pakketilbud.


Pakketilbud:

Disse pakketilbudene er basert på prislisten som dere hele tiden har tilgang til på hjemmesiden min, hvor de fleste av de pakkene inneholder både produkter og digitale filer, samt rabatter.


Fotografens forberedelser før bestillingstimen:

Etter dette sorterer jeg ut de beste bildene fra fotograferingen deres, og redigerer de lett i min stil og farger. Jeg lager i tillegg et slideshow med disse utvalgte bildene, som dere får se når dere kommer tilbake.


Inviteres tilbake på bestillingstime:

Når dette er klart avtaler vi et tidspunkt hvor dere kommer tilbake på kontoret mitt for en bestillingstime. Da anbefaler jeg at begge foreldrene kommer, og uten barn (bortsett fra nyfødte. Dette da det er en avgjørelse og innvestsering dere bør være enige om, og det er behov for konsentrasjon for å ta valgene.


Forberedelser til bestillingstimen:

Fint om dere ser på prislisten min på hjememsiden på forhånd, og deretter setter dere inn i pakkeløsningene. Ta bilder med mobilen av veggene hvor dere kunne tenke dere å henge opp bilder, gjerne litt på avstand slik at det kommer frem deres stil og farger.

Dere bør også ta mål av veggene, slik at vi enklere kan finne riktige størrelser på veggbildene, som passer til deres hjelm.


Slideshow og informasjon om de ulike produktene og hva jeg tilbyr:

Først starter vi å se kjapt gjennom alle bildene, før jeg informerer om de ulike produktene jeg tilbyr og får høre hva dere har tenkt på og har av ønsker.


Sortering av bilder:

Deretter går vi gjennom alle bildene en og en, evt. sammenligner bilder som er relativt like og dere tar med alle bilder dere helt sikkert og kanskje ønsker videre i utvelgelsen.

Vi går flere runder ved behov, og sitter til slutt igjen med de dere ønsker å bestille.


Valg av produkter:

Nå begynner valget av produkter, størrelser, farger og ellers andre personlige tilpasninger.


Signering av kontrakt:

Dere har som nevnt på forhånd mottatt og blitt bedt om å lest gjennom standardvilkår på forhånd, og det er disse samt selve kjøpet vi signer på en kjøpskontrakt nå.


Betalingsløsninger:

Det er ønskelig at dere gjennomfører en bestilling på bestillingstiden, og jeg tilbyr følgende betalingsløsninger: Vipps, faktura sendt på mail og delbetaling.


Ferdigstilling av bildene og godkjennelse før innsending til print:

Jeg redigerer så ferdig bildene, og klargjør de til print.

Jeg sender alltid bildene til godkjennelse og gjennomgang av dere før jeg sender inn.

Det kan avvike noen cm pga. f.eks ramme og at dere ser bildene på en skjerm som ikke er kalibrert. Ved bestilling av album får dere tilsendt link med albumdesignet jeg har laget, hvor dere kan komme med evt. kommentarer på å flytte allerede valgte bilder i albumet osv.


Utlevering av produkter:

Vi prates nærmere og avtaler henting av produktene.

Enten har jeg dem hjemme for at dere enklere kan hente dem på kveldstid, eller så må dere kommer på kontoret/studioet mitt på dagtid i arbeidstiden for å hente.


Anmeldelse:

I ettertid håper jeg dere tar dere tid til å gi meg en liten anmeldsele både på google, og på Facebook slik at andre potensielle kunder kan lese om hvor fornøydere dere var med de flotte produktene!


Kommer tilbake:

Til slutt vil jeg takke for en kjempe fin fotografering, håper dere blir fornøyde og ønsker å komme tilbake slik at jeg kan være med på å dokumentere reisen deres videre.


130 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page