top of page

Hjemmefotografering med Oppland Arbeiderblad på slep

Jeg var i kontakt med Oppland Arbeiderblad i forbindelse med min deltagelse på årets Landskonkurranse. Dette er en fotokonkurranse for profesjonelle fotografer som ble avholdt i Drammen tidligere i år. Dette da jeg gikk derfra med en god plassering og medalje i bagasjen.


Jeg fortale til OA at jeg har eget studio i forbindelse med Mustad Næringspark, fotograferer både der, ute og hjemme hos kundene.


Men det jeg virkelig brenner for er hjemmefotografering!


Siden jeg ikke hadde studio i starten da jeg startet å jobbe som fotograf, ble det naturlig å fotografere nyfødte hjemme hos kundene, Men jeg har også et

ønske om å ha enda mer fokus på hjemmefotografering i forbindelse med gravid, baby, ettårfoto, familie og generasjonsfotografering.


Oa ville veldig gjerne være med meg på en slik fotografering, som flue på veggen og her er noe av resultatet.

Tusen takk for veldig levende bilder Kine.
Vi visste de ville bli bra når du tok dem, og det ble de! Vi er glade for at vi gjorde dette, og veldig fornøyde med å ha fått bilder av flokken vår, med hjemmefoto så harmonisk det er å bli tatt bilder av.
Selv et mobilbilde er mer komplisert enn å ha deg i bakgrunnen. Som gjør den travle hverdagen vår lettere, bildene ekte og resultatet harmonisk og perfekt.
Du fikk oss til å slappe av og hentet frem hver enkelt sin personlighet.
TUSEN TAKK!
Smil Tine P.S. Og ikke minst lyssettingen fra dagslyset og gjennom utstyret og magien du skaper med det, gjorde at vi nesten ”lyser” ut av bildene.
Tenk å kunne fange så mange fine og

naturlige øyeblikk av dere i deres egent hjem

som bakgrunn.


Kan jo ikke bli mer

naturlig, ekte og personlig enn det.


Vi har kontakt før jeg kommer, hvor vi prater om hva som er typisk for deres familie og hva dere pleier å gjøre og leke.


Alt fra å leke med hunden, bygge med klosser, hoppe fra sofaen og andre ting man kunne klatre opp på, kaste ball, lese bok, se på tv og spise mat, som var noe av det som skjedde mens jeg var hjemme hos denne fine lille familien...


Jeg kan både fotografere inne hos dere, men også ute i hagen, på lekeplassen dere alltid pleier å gå til, eller andre steder i nærmiljøet som betyr mye for dere.


Jeg ønsker å skape en histore, slik at dere kan se tilbake på bildene og mimre om hvordan ting var.


Er dette noe du og din familie kunne tenke dere å høre mer om, så ta gjerne kontakt her for uforpliktende prat og mer info.

67 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page