top of page

Høyt premiert i årets Landskonkurranse 2023

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra Drammen, hvor årets Landstreff og premieutdeling i Landskonkurransen for profesjonelle fotografer i Norge har blitt avholdt, Det kalles FOKUS, og er et kjempe bra og sosialt arrangement med masse faglig påfyll med foredrag, workshop og leverandørmesser...På Søndag ble det avholdt premieutdeling av årets Landskonkurranse, 2023.

Det var veldig spennende, siden jeg på forhånd hadde fått vite at jeg var blant de 10 beste i hele to kategorier. Ett bilde i kategorien familie/gruppe, og et i kategorien dyr.


Når jeg ankom hotellet fikk jeg se at det ett av bildene mine også var blant de som var utstilt. Dette innebærer at det er ett av de som hadde fått høyest poengsum totalt av alle innsendte bidrag.


Under konkurransen starter de med å annonsere de som har kommet nederst.

Det var veldig spennende og nervepirrende, siden veldig mange kjempe dyktige fotografer sommar drevet mye lenger enn meg ble ropt opp før meg.De fire bildene av de seks bildene med høyest poengsum, kommer opp på tavlen og er med i utregningen av den totale summen som vi konkurrerer mot de andre med.


Jeg kan med stor glede og stolthelt melde at alle mine seks innseende bidrag ble premiert. Bildet "Trygghetens favn" endte på en tredje plass i kategorien "Familie/Gruppe", og fikk Bronse medalje.


Dette er veldig stor stas for en fotograf fra lille Gjøvik.


Dette er et kundebilde som ble tatt i høst, hvor jeg fikk en ide om å ta med en gammel gyngestol ut i en blomstereng.


Mens bildet "Valpens trygghet" kom på en sjetteplass i kategorien "Dyr", med en hederlig omtale. Dette bildet ble tatt i studioet mitt, og går under kategorien Fine art.

Et mer kunstnerisk portrett, som det jobbes med å få frem en følelse.


Trygghetens favnValpens trygghetEnsomhetes ansiktAlltid der for degMot i motgangBegynnelsen på en ny epoke

393 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page