top of page

Les om Maren Ulven fortelle om å bli gründer, samt tips og anbefalinger med produkter fra RÅ.

Jeg møter Maren i salongen sin, på Fixme på Moelv. Hun stråler, og forteller ivrig om sin reise til livet som selvstendig næringsdrivende.


Etter 10år i oslo med fast jobb i en av Oslos ledende salonger med fulle lister og faste klienter, var det kjempe skummelt å ta den avgjørelsen om å si opp jobben og flytte hjem til Moelv for å starte for meg selv. Det har vært mange tanker.. Får jeg nok å gjøre? Kommer det til å gå rundt? Hvilke produkter skal jeg velge? Hva liker Modølene?

Men Fy søren så gøy det er også. Jeg er stolt av hva jeg har fått til så langt og kundene kommer sakte men sikkert. Jeg har fått to super dyktige kollegaer som driver Fixme hud og kroppspleie og er Dermalogica experter. De startet for 7år siden og har virkelig fått det til i Moelv. Jeg er veldig heldig og stolt over å kunne jobbe sammen med de.

Det å velge produkt serie har også vært spennende.

Det er litt tilfeldig at jeg landet på Rå organic skin care etter å ha blitt introdusert for dette merke av Elisabet på Den Grønne gren. Hun driver en økologisk frisørsalong i Moelv og bruker Rå på sine kunder. Det ble Rå Organic Skin Care jeg landet på av produktserie. Dette er en organisk allergi vennlig serie laget av Torild Næss fra Bergen.


Flere og flere blir mer bevisst på hva de påfører huden. Huden er kroppens største organ, og en stor del av produkter vi bruker går inn i blodomløpet og påvirker kroppen vår.

Et eksempel er et røykeplaster. Hvis du sammenligner dette men mange av dagens hudpleie produkter. Kan du lettere skjønne hvor mye av det faktisk påvirker hele kroppen vår. Giftstoffer finnes i mange kosmetikk og hudpleie serier dette gir allergier og hormonforstyrrelser. Et produkt som er økologisk inneholder økologisk dyrkede ingredienser. Det inneholder ikke: genmodifiserte organismer (GMO), parabener (syntetiske konserveringsmidler), nanopartikler, silikoner, syntetisk parfyme, fargestoffer eller petrokjemikalier som mineralolje eller petrolatum. Disse stoffene er bevist å være direkte skadelig for hud, kropp og helse. Dette er ingredienser som er helt vanlige i kosmetiske produkter.


Rå Organic Skincare inneholder ikke disse skadelige ingrediensene.

De inneholder Vitaminer, antioksidanter og disse stoffene hjelper å opprettholde hudens naturlige funksjoner. Rå organic er en sertifisert og dokumentert virkende økologisk serie.

Kanskje dette fikk deg til å tenke litt på å velge økologisk hudpleie en gang i blant eller alltid?;)


Jeg driver hovedsakelig med hudpleie og voksbehandlinger farging av vipper og bryn.

I salongen jeg jobbet i Oslo var jeg voksansvarlig og hadde opplæring og ansvaret for voksavdelingen.


Tips fra Maren!

Det som er gøy med Rå er at flere av produktene kan brukes til flere ting.


Som kime evening exfolating cleanser. Kan også brukes som nattmaske.

Den er super mot små stress kviser og gir en fin glød når du våkner. Anbefales 1-2 ganger i uken.


Favn cleanse and moisturising oil er et fantastisk 3 i 1 produkt som kan brukes som en rens av hele ansiktet og fjerner øyesminke. Det er en ansiktsolje og fuktighetskur til håret. Kime eye and facial cream Er en gjenoppbyggende anti age cream kombinert for ansikt og øyeparti.

14 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page