top of page

Fotografering hjemme hos Ragnhild og Hans på Raufoss.


Jeg liker veldig godt de klassiske portrettene.

Dette er portrett som skal være med på å reflektere personligheten til den eller de som er avbildet.


Siden jeg er fotograf på Gjøvik, med studio i forbindelse med Mustad Næringspark tar jeg veldig gjerne imot kunder der. Men jeg ønsker også å være fleksibel, og mer tilgjengelig fotograf for alle i ulike sammenhenger.


Jeg har en opplevelse av at det å reise til fotograf når man blir eldre er ikke like vanlig nå, og noe folk prioriterer i den delen av livet. Men jeg tenker at det er veldig viktig å få tatt bilder både for nå, for fremtiden og ikke minst for den neste generasjonen.


En solfylt høstdag reiste jeg opp til Raufoss for å besøke Ragnhild, og mannen hennes Hans. Ragnhild var læreren min på barneskolen.


Vi var en liten klasse, hvor vi alle hadde et spesielt og fint forhold til henne.

Jeg selv kunne gjerne sitte på fanget hennes, men jeg minnes også at vi kunne være noe uenige til tider og at vi i klassen forsøkte ofte å lure til oss noen fritimer i ny og ne.


Jeg ble tatt godt imot med både smil, og noe spente følelser til fotograferingen som skulle foregå.Jeg ønsket å lage noen portretter som kunne forbinde bildene til hvordan vi kjenner hverandre, og da var det jo naturlig at Ragnhild hadde med en gammel skolebok på noen av bildene.
Jeg tok også noen bilder av Hans alene, mannen til Ragnhild.


Innimellom fotograferingen viste Hans meg rundt i huset deres, og vi så på eldre bilder fra før i tiden og jeg fikk høre noen historier rundt dem.Jeg ønsket også å ta noen bilder av de to sammen, hvor det kom frem gode følelser og kjærlighet.Nesten hele dagen ble tilbrakt på Raufoss med fotografering og mimring om gamledager. Vi pratet på hvor de andre fra klassen har bosatt seg, og hva de driver med nå sammen med flere kaffepauser og deilige vafler til lunsj ute i sola.


Tusen takk for at jeg fikk lov til å komme på besøk.


Smil fra Kine

303 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page