top of page

Er det dere jeg leter etter?Mor husker sjelden så mye av fødsel, og får mulighet til å gjenoppleve mirakelet uten smerter. Partner slipper å være ansvarlig for å dokumentere minnene og barnet får noen fantastiske bilder å se på når hun eller han vokser opp.
Fødsel 12000,- De aller fleste har med seg fotograf til å forevige bryllupsdagen, men jeg må si at det  er en enda større begivenhet det å få barn. Istedenfor å la samboer ta dårlige bilder med mobilen, la  meg få komme å ta bilder mens dere konsentrerer dere om å være sammen og la samboer hjelpe deg.  Jeg vil jobbe som en “flue på veggen”, og ha fokuset på å forevige de ulike fasene under en fødsel, hva  som foregår og deres kjærlighet og samhold sammen som et par. Dere gir beskjed så fort du begynner å kjenne at noe er på gang, og så kommer jeg å møter dere på  sykehuset hvis ikke noe annet er avtalt. Ofte er det vanlig å komme når fødselen er godt igang ( ca 5-6  cm åpning).Barseltiden på sykehuset 3000,-Tiden etter babyen er født, veiing og måling av babyen, blir i ca 3  timer etter babyen er født.. Jeg tar også gjerne bilder av første møtet med søsken. Dette kan skje rett etter fødsel eller dagen etter hvis det ikke går samme dag.

Spesial tilbud til de første

som booker fødselsfotografering!!


Vi møtes på forhånd for å bli litt bedre kjent og gå gå gjennom om det er noe dere ønsker jeg ikke skal ta bilder av, eller fokusere ekstra mye på og generelt praktiske ting. Vi går også gjennom om dere ønsker jeg skal hjelpe til og støtte under fødselen, eller opptre som en "flue på veggen".


Jeg ønsker virkelig å være med å fotografere min første fødsel i sommer så første paret som booker meg får både fødselsfotografering og barseltiden på sykehuset for kun 8500kr.


(Møte på forhånd og alle de beste bildene som jeg velger ut i høy digital oppløsning klare for print + slideshow er da inkludert)


 Hadde vært evig takknemlig for alle som deler dette innlegget så jeg får en av mine drømmer oppfylt!

4 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page