top of page
  • Forfatterens bildeKine Kruge

Gravidfotografering, en spesiell fin hendelse i livet å forevige

Å være gravid er en helt spesiell tid i livet vårt, og jeg synes det er helt fantastisk hva kroppene våre kan få til. De fleste av oss blir gravide enkelt og fort, og både tiden som gravid og selve fødselen går enkelt og greit. Men så er det også dessverre også en del som kan ha utfordringer, og kanskje også trenger "hjelp", til å bli gravide.

Det er vel heller ikke uvanlig at det følger med mindre eller større plager ved det å være gravid, og fødselen kan bli tøffere eller få en uventet vri enn forventet.

Jeg og min mann er en av "dem" som det tok lenger tid enn forventet å bli gravid, og i tillegg endte den tilsynelatende fine fødselen opp med at vår datter ble tatt med hastekeisersnitt.


Det er vel spesielt på bakgrunn av dette som gjorde at jeg ønsket å satse på å fotografere, og forevige familier. På denne måten kan man huske hvordan det var for alltid, og ha fine bilder å vise frem til familie, venner og ikke minst den lille huleboeren når han eller hun blir eldre...


Jeg selv synes det er nydelige å være gravid, og at vi kvinner bør være stolte over hvor , flott og sterke vi er. På tross av noen ekstra kilo på kroppen, var jeg glad for at jeg "endelig" kunne slippe ut magen og være stolt over den når jeg selv gikk gravid.


Men så er det jo slik at enkelte også kan kanskje føle seg sliten, ustelt og stor.

Uansett hvordan man har det i gen kropp når man går gravid, tilbyr jeg nydelige kjoler til utlån, profesjonell sminke og styling av håret på Hair Frisør, samt spesialtilpasset blomsterkrans fra Anemone blomster på Kirkeby, slik at man kan føle seg litt ekstra fin på bildene.


Jeg tilbyr ulike typer gravidfotografering,

både ute, hjemme hos dere eller i studio.


I studio:

Her i mitt nye studio i Mustad Næringspark kan man både få låne kjoler, og hvis ønskelig bestille profesjonell ordning av sminke, hår og spesialtilpasset blomsterkrans som beskrevet over, eller selvfølgelig orde seg selv og ha med egne klær. Vi kan ta ulike bilder både foran fotobakgrunner og i/ved seng, som vist på bildene under.

Både denne kjolen og kimonoen er til utlån.
Angrer du på at du ikke gikk og fikk tatt profesjonelle bilder av deg når du var gravid,

eller kunne du tenkt deg å gjøre det nå eller i eller senere? I såfall kunne du tenkt deg bilder i studio som det her, ute eller hjemme hos dere?
12 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page