top of page

Blomsterkrans gir den lille ekstra "wow-faktoren"!


Hei alle fine! =)

Når man booker fotografering hos meg, kan man også eksklusivt bestille spesial tilpasset blomsterkrans som en tilleggstjeneste gjennom meg. Jeg er så heldig å samarbeide med kjempe dyktige Ann Christin Snoen, som er eier og driver av Anemone blomster på Kirkeby. Etter min mening vil dette være med på å gi den ekstra "wow-faktoren", som vil gi bildene av deg og din familie det lille ekstra. Jeg synes det passer bra med blomsterkrans til mor og evt. barna både under utefotografering med gravid, nyfødt, med eldre barn og til konfirmanten.


De aller fleste blomsterkransene blir laget av Ann Christin selv, og slik fungerer det:

Når dere viser interesse og/eller bestiller fotografering får dere tilsendt en mail med en PDF med blant råd og tips ang. hva dere kan ha på dere til fotograferingen.

Jeg synes personlig det er finest å ha kjole på, når man skal ha blomsterkrans under utefotografering. Det er mulig å bestille kun til mor, kun til barnet/barna eller matchene til dere alle.


Når dere har bestemt dere for å legge til blomsterkrans i tillegg til bestillingen, og valgt hvilke kjole du og vet. barnet/barna skal ha på, tar du bilde av kjolen og/eller kjolene og sender bildet av de til meg. Deretter videresender jeg disse bildene til Ann Christin.

Dere kan komme med ønsker, ellers lager Ann Christin kransene basert på innspill fra meg, type kjole, farger på den, sesong og hva de har i butikken der og da. Blomsterkransen har knyting bak, slik at vi tilpasser den hver enkelt.


Dere kan selv velge om dere ønsker å bruke blomsterkransen under hele eller deler av fotograferingen. Er det ikke fint?!! =)


Nydelige Mariann med sin fine gravidmage, og blomsterkrans laget av Ann Christin Snoen.Kjempe dyktige Ann Christin Snoen med en av blomsterkransene hun har laget til en av de heldige kundene mine.


Ville du hatt blomsterkrans under fotografering? =)


Her kan du se noen av blomsterkransene som har blitt brukt under fotograferinger tidligere https://www.kinekrugefoto.no/blomsterkrans-har-og-make-upStor klem fra Kine


7 visninger0 kommentarer
bottom of page