top of page

Barseltreff i Gjøvik sentrum 13 januar, og samarbeid med Søte drømmer!

//Reklame//

I går, 13 januar hadde Søte drømmer, Rå Organic Skincare, Pikant Under, Gjøvik Bunes og meg, Kine Kruge Foto hadde gått sammen for å arrangere et barseltreff i Gjøvik sentrum.


Jeg sto på stand inne i den flotte butikken, Søte drømmer og fortalte litt om min fotobedrift. Ellers var det tilbud på barneklær og leker, konkurranse hvor man kunne vinne sparkedress fra det populære merket Lille Lam og enkel servering.

Rå Organic Skincare kunne man få gratis ansiktsmassasje eller maske, tilbud på produkter til mor og barn, konkurranse om å vinne sesongens ansiktsbehandling, og enkel servering der også. Burnes stilte med ammekrok.

Det var en del innom oss, og arrangementet ble tatt godt i mot.


Følg med fremover, det vil trolig bli gjentakelse av suksessen i Februar.

Dette er et kjempe godt arrangement for å møte andre mødre som er hjemme i permisjon, kose seg sammen mens man får nyttig info og gode tilbud!


Søte drømmer ligger i gågaten midt i Gjøvik sentrum, Storgaten 9.

Det er en kjempe fin butikk med et utvalg av både klær og leker til barn, og dameklær.

Barneklærne har størrelser fra fra 0-10år, og med merkene lille lam, Lilleba, Småfolk, Gullkorn Design, Fixoni og Celavi. Utover våren skal de utvide med barneklær opp til 14 år og få inn enda flere merker.Søte drømmer er en av mine samarbeidspartnere, og vi kommer videre til å ha ulike arrangementer sammen. Ellers kommer jeg til å vise hva de har i butikken som kan passe bra, eller mindre bra å ha på seg av klær under fotograferinger, passende leker, og ha noe utvalg av klær som mine kunder kan benytte seg fritt av når de er på fotografering hos meg sånn som denne kjolen som er vist på bildene under.

Nydelig kjole fra Gullkorn Design


Gulljenta Kjole i skyggesort

og er nå til utlån i størrelse 98/104

til mine kunder i studio.


Er ikke denne kjolen nydelig?


7 visninger0 kommentarer
bottom of page