top of page

Album - for å samle alle favorittbildene på ett sted!

Jeg tilbyr også nydelige album, som blir designet etter deres ønsker!

Så i stedet for å bare kjøpe digitale filer, og ha store ambisjoner om å lage album osv selv kan jeg hjelpe dere. Resultatet og kvaliteten blir da mye bedre kan jeg love dere!Her har jeg laget en design, som har blitt printet på fremsiden av albumet.


Størrelsene på albumene er enten 20x25 eller 20x30, og det blir levert med en boks i matchende farge som coveret.


Permen og arkene er tykke, og da veldig bra holdbarhet og kvalitet.


Om man ønsker er det også inkludert tekst på fremsiden. her kan man velge mellom print eller pregging Ved print kan man lage ulike design, og/eller få teksten større og i den fonten man ønsker.


Pregging er i en størrelse, med da bil teksten bli printet ned i albumcoveret.


Dere velger antall bilder, mens jeg tar jobben med å designe albumet, Hvis det er ønskelig kan jeg også legge til egen tekst som f.eks fødselsdato, høyde, vekt ol., favoritt sang, dikt osv inne i albume.


Når bildene er ferdig redigert, og har laget et album design får dere tilgang på det gjennom en link på mail. Her kan dere bla gjennom albumet i fred og ro hjemme, mens dere kan komme med kommentarer til designet hvor dere evt. ønsker å endre på hvor de enkelte bildene er,, eller flytte hele oppslag lenger frem eller bak i albumet helt til dere blir fornøyde.
Her er det et album med pregning

av teksten på fremsiden, og fargen på coveret

og boksen er den veldig populære fargen "sjøgrønn".

22 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page