top of page

Ønsker du at jeg skal komme å fotografere barnet/barna dine i deres barnehage i år?!

Jeg har selv jobbet i to ulike barnehager tidligere, har ei datter og synes det er kjempe gøy og fotografere barn i barnehagen. 


Vis gjerne dette innlegget til styreren i den barnehagen ditt eller dine barn går, hvis du liker bildene mine og ønsker jeg skal komme til deres barnehage for å fotografere i år.

Da kan jeg evt. komme i kontakt med den aktuelle barehagen, og informere mer rundt mitt opplegg.


Litt avhengig av årstid, temperatur, alder på barna og ønsker fra barnehagen prøver jeg å få til levende og fine bilder, hvor jeg fanger lek og moro, hvor de ofte ser i kameraet, eller når de er opptatt med noe. Jeg bruker noe mer tid per barn, men da blir det ikke veldig oppstilte, og større variasjon i bildene. Om barnene smiler, er alvorlige eller tuller ønsker jeg å fange de uforglemmelige øyeblikkene fra barnehagehverdagen, som speiler barnets personlighet.  Barna kan leke i og rundt et lekeapperat og/eller vi kan finne et sted på barnehageområdet som det er litt skog, busker, høyt gress ol. slik at bakgrunnen blir veldig fin. Har de en favorittleke kan de veldig gjerne ha den med på bildene og/eller sitte på en sykkel/leketraktor, leke i sandkassen, huske, klatre, hoppe i vannpytter, holder dyr i fanget hvis dere har det i barnehagen osv. 


Jeg ønsker heller ikke å redigere alt for mye på barna i etterkant, da det skal .  Hvis det er litt møkk eller noen skrubbsår lar jeg det være, evt. demper det litt ved behov, og det er ikke sikkert håret ligger perfekt. Det er jo tross alt barnehagefotografering det er snakk om =) 


Hvorfor bør barnehagene velge meg som fotograf: 

  • Selve fotograferingen er gratis, og det er ikke noe kjøpetvang. 

  • Fine og levende bilder, og ikke oppstilte på samme sted.

  • Mindre organisering for barnehagen. (Styrer i barnehagen videresender denne mailen, og foreldre melder på sitt/sine barn selv gjennom en link som er lagt ved lenger ned)  

  • Alt i forhold til personvern osv. er i orden, siden foreldrene melder på barna sine selv og krysser av for hva de ønsker.

  • Foreldrene får melding på telefonen og/eller mail når bildene er klare, og jeg sender mail til styrer for å informere om at bildene er publisert. 

  • Stort utvalg av både bilder på fotopapir, innrammede bilder, kopper, matbokser, mobildeksel med bilder på, og digitale filer.

  • Foreldrene/barna velger selv hva, og for hvor mye de ønsker å kjøpe i etterkant når de har fått sett bildene. Det er mulig å sette sammen pakker med bilder og/eller produkter/digitale filer selv, eller kjøpe ferdig pakker som jeg har satt sammen. 

  • Kjempe fine og personlige produkter som også kan kjøpes, og gi bort i bursdag, farsdag, morsdag, julegaver osv. 

  • Rabatt ved rask bestilling. (Ved bestillingen innen fem dager får dere 10% avslag på kjøpet)

  •  Dere mottar pakken med bilder og/eller produkter rett hjem/på posten, slik at barnehagen slipper å ha noe jobb med det i etterkant. Under kommer noen av bildene jeg har tatt under barnehagefotograferinger tidligere, og noen også på noen av produktene det er mulig å velge hos meg.
29 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page