top of page

Lifestyle fotografering hjemme hos dere- Hverdagsøyeblikk

Denne fotograferingen handler om å fange stemningsfulle, følelsesmessige og betydningfulle små hverdagslykke øyeblikk, som knytter oss sammen og gjør oss helt perfekte - akkurat sånn som vi er.

Jeg kommer hjem til dere i 2-3timer og fotograferer deres familie og det som skjer når jeg er hos dere. 

Dere trenger hverken å rydde hjemme eller pynte dere, men ha det slik dere pleier å ha det i hverdagen og bruke de klærne dere føler dere vel i og som dere pleier å gå med på en vanlig hverdag.

Vi kan planlegge litt på forhånd om det er en eller flere aktiviteter som det er vanlig at dere driver med hjemme hos dere, som dere også kan gjøre når jeg er der. 

Pleier dere å male, bake, lage hytte av pledd og stoler i stuen?

Kanskje besteforeldrene eller oldeforeldre er på besøk, hva pleier dere å gjøre da? 

Jeg ønsker å skape minner av hvordan hjemmet deres ser ut, og hva dere pleier å gjøre på en vanlig hverdag. Jeg ønsker at dere ikke skal se i kameraet bortsett fra om jeg evt. ber dere om det, men bare gjøre som dere pleier og så følger jeg med dere rundt både inne og ute. 

Ved behov kan jeg instruere og veilede noe for at dere skal plassere dere så godt som mulig i forhold til det naturlige lyset fra vinduene.

 12000kr

 De beste bildene både i en kjempe fin bildeboks i 20x25, med valgfri tekst på fremsiden, omslag i lin i ønsket farge, og tilhørende boks.

 I tillegg får dere alle de bildene i albumet som digitale filer både i lav oppløsning til sosiale medier og høy oppløsning klare til  print. 

 Fotografen vurderer hvilke bilder som passer best i farge og svart/hvitt, og designer  albumet. Dere godkjenner albumet før det blir sent inn til print. 

  

bottom of page