top of page

Om      meg

#fotograf #gjøvik #hamar #lillehammer #familie

Hei, Kine her!

Jeg er så glad for at akkurat du

       har gått inn på siden min!

Denne damen her har rukket å leve i 36 somre, og giftet seg med drømmemannen. Sammen har vi fått verdens fineste prinsesse, og bosatt seg på toppen av Gjøvik.

 

Ved å booke meg, får dere en sprudlende, engasjert, tålmodig,  fotograf,

 som er noe lettrørt, og kanskje litt for detaljertopphengt til en fordel for dere...

Jeg strekker med langt, for å skape naturlige, ekte, og fantastisk fine minner for dere som kommer til å bety mye for dere nå, og ikke minst i fremtiden... 

Jeg elsker varme, gyldne, og jordnære farger, noe som speiler seg med måten jeg redigerer på, rekvisitter, og fargene jeg anbefaler på klær. 

 

Du ønsker bilder av barna dine sier du? Du øsnker ikke å være med selv, fordi du skulle gått ned i vekt, farget håret, og alle andre unnskyldinger, ikke sant?

Dette om det skal være helt naturlig og ekte bilder, fulle av kjærlighet og liv tatt av dere på sykehuset, ute eller hjemme hos dere som gjenspeiler dere som familie og hvor dere er nå i livet.

 

Bilder tatt mer på en tradisjonelle måten i studio, men også med et lite hint av "livsstilsfotografering" i det ene hjørnet av studio hvor jeg har en seng. 

 

De fine art portrettene, som er maleriske oppstilte, og gjennomtenkte unike kunstverk, eller de mer kreative bildene av deg som ingen andre har.. 

Jeg ønsker å være den fotografen som både på forhånd, når vi møtes, og underveis gir dere tilstrekkelig med råd og informasjon slik at det blir en så fin opplevelse, og bilder som mulig.

Høres det ut som om vi er en god match, ta gjerne kontakt og legg igjen telefonnummeret ditt og når du er ledig for en prat, kan vi planlegge deres fotografering nærmere =)

 

bottom of page