top of page

Fødselsfotografering -og familiefotografering med nyfødt på sykehuset eller ved hjemmefødsel

Mor husker sjelden så mye av fødsel, og får mulighet til å gjenoppleve mirakelet uten smerter.

Partner slipper å være ansvarlig for å dokumentere minnene og barnet får noen

fantastiske bilder å se på når hun eller han vokser opp. 

 

Fødsel 22000,- De aller fleste har med seg fotograf til å forevige bryllupsdagen, men jeg må si at det  er en enda større begivenhet det å få barn. Istedenfor å la samboer ta dårlige bilder med mobilen, la  meg få komme å ta bilder mens dere konsentrerer dere om å være sammen og la samboer hjelpe deg.  Jeg vil jobbe som en “flue på veggen”, og ha fokuset på å forevige de ulike fasene under en fødsel, hva  som foregår og deres kjærlighet og samhold sammen som et par. dere vil selvsagt kunne godkjenne  hvilke bilder som kan brukes. Dere gir beskjed så fort du begynner å kjenne at noe er på gang, og så  kommer jeg å møter dere på  sykehuset hvis ikke noe annet er avtalt. Ofte er det vanlig å komme når  fødselen er godt igang og er i aktiv fødsel ( ca 5-6  cm åpning ). Jeg står i beredskap 14 dager før og etter termin, har på telefonen død et rundt og er klare for å avslutte det jeg driver med og reise så fort jeg kan til sykehuset for å møte dere. 

Fødsel: 12000,- For de som ikke har så mye penger, og som er villige til å dele store deler av fødselen  har jeg en billigere pakke til 12.000,- ( da drar jeg også 1 time etter fødsel ).

Barseltiden på sykehuset 4000,- Tiden etter babyen er født, veiing og måling av babyen, blir i ca 3  timer etter babyen er født.. Jeg tar også gjerne bilder av første møtet med søsken. Dette kan skje rett  etter fødsel eller dagen etter hvis det ikke går samme dag. 

Velger dere ikke å ha meg med på fødselen, eller jeg av en eller annen grunn blir forhindret til å komme  frem i tide til å fotografere fødselen, kan jeg komme å ta bilder av dere mens dere er på barsel på  sykehuset, og da gjelder de vanlige prisene for fotografering. 

Keisersnitt 10.000,- Hvis dere ønsker, og det er praktisk gjennomførbart, kommer jeg hjem til dere ca.  1 time før dere reiser til sykehuset og dokumenterer at dere gjør dere klare til å reise. 

 Akutt keisersnitt får man ikke fotografere, mens om man ønsker fotografering inne fra operasjonsstua  må man søke om dette på forhånd. Man har ingen garantier om man får tillatelse før selve dagen, pga.  det er strengt pga. hygiene og det er opp til hver enkelt lege. 

 Uansett følger jeg etter far eller ledsager etter fødselen, mens mor er på overvåkning. I prisen inkluderer  det 1 time fotografering med alle. Noen ganger gjør man det samme dag, andre ganger venter man til  dagen etter.

Alle de beste bildene redigerte høyoppløselige bilder med bruksrettigheter, og klare til print. Dere får  alle bildene i svart/hvitt bilder, men også mulig noen i farger.

Hjemmefødsel 10.000,-  Alle de beste bildene redigerte høyoppløselige bilder med bruksrettigheter,  og klare til print. Dere får alle bildene i svart/hvitt bilder, men også mulig noen i farger.

Ønsker man å føde hjemme, så må man betale for det. På bakgrunn av dette ønsker jeg å gi avslag i  prisen på hjemmefødsler.

bottom of page