top of page
Kine Kruge foto-logo.png

Barnehagefotografering 2020

Jeg har selv jobbet i to ulike barnehager tidligere, har ei datter og synes det er kjempe gøy og fotografere barn i barnehagen. 

 

 

Litt avhengig av årstid, temperatur, alder på barna og ønsker fra barnehagen prøver jeg å få til levende og fine bilder, hvor jeg fanger et fint øyeblikk, hvor de oftes ser mot meg og/eller i kameraet. Barna kan leke i og rundt et lekeapperat og/eller vi kan finne et sted på barnehageområdet som det er litt skog, busker, høyt gress ol. slik at bakgrunnen blir veldig fin. Har de en favorittleke kan de veldig gjerne ha den med på bildene og/eller sitte på en sykkel/leketraktor, leke i sandkassen, huske, klatre, hoppe i vannpytter, holder dyr i fanget hvis dere har det i barnehagen osv. 

 

Jeg bruker noe mer tid per barn, da jeg ikke ønsker så veldig oppstilte, og større variasjon i bildene. Om barnene smiler, er alvorlige eller tuller ønsker jeg å fange de uforglemmelige øyeblikkene fra barnehagehverdagen, som speiler barnets personlighet. 

 

Jeg ønsker heller ikke å redigere alt for mye på barna i etterkant.  Hvis det er litt møkk eller noen skrubbsår lar jeg det være, evt. demper det litt ved behov. 

Hvorfor bør dere velge meg som fotograf: 

- Selve fotograferingen er gratis, og det er ikke noe kjøpetvang.

- Fine og levende bilder.

- Mindre organisering for barnehagen. (Styrer i barnehagen videresender en mail med info og link til påmelding,

og foreldre melder på sitt/sine barn selv gjennom en link som er lagt ved lenger ned)  

- Alt i forhold til personvern osv. er i orden, siden foreldrene melder på barna sine selv og krysser av for hva de ønsker.

- Foreldrene får melding på telefonen og/eller mail når bildene er klare, og jeg sender mail til styrer for å informere om at bildene er publisert. 

 

- Stort utvalg av både bilder på fotopapir, innrammede bilder, kopper, matbokser, mobildeksel med bilder på, og digitale filer.

 

- Foreldrene/barna velger selv hva, og for hvor mye de ønsker å kjøpe i etterkant når de har fått sett bildene. Det er mulig å sette sammen pakker med bilder og/eller produkter/digitale filer selv, eller kjøpe ferdig pakker som jeg har satt sammen. 

- Kjempe fine og personlige produkter som også kan kjøpes, og gi bort i bursdag, farsdag, morsdag, julegaver osv. 

 

- Rabatt ved rask bestilling. (Ved bestillingen innen fem dager får dere 10% avslag på kjøpet)

 

- Dere mottar pakken med bilder og/eller produkter rett hjem/på posten, slik at barnehagen slipper å ha noe jobb med det i etterkant. 

bottom of page